VÅRA PRODUKTER

Att råutfodra ska vara enkelt och våra styck frysta burgare är lätta att portionera ut, smidiga i hantering och kladdfria. Ta bara fram

så många burgare hunden ska ha under dagen och låt tina (helst i kyl). Klart att servera!

TIPS: ta fram morgonens mat kvällen innan och tina över natten i kylskåp i försluten plast eller glasburk.


 

FODER MED SPANNMÅL 

Helfoder framtaget för att ge hunden allt den behöver genom hela livet. Foder baserat på oxkött och spannmål

(korn,havre,vete) ångkokta för bästa näringsupptag.

 

Har ni en hund med en historik av mag-och tarmproblem?

Då kan det vara bra att prova ett foder med spannmål. Spannmål är fiberrikt och hjälper på så sätt tarmsystemet att

arbeta på ett lugnare och bättre sätt som gör att hunden kan tillgodogöra sig mer näring från fodret. I det här fodret används

kolhydraterna som energikälla.

Bas ca
Image by Tamas Pap

FODER MED GRÖNSAKER

Foder baserade på kött och grönsaker (morot, spenat, broccoli) för hundar som inte tål spannmål men som man ändå vill ska få i sig kolhydrater.

Helfoder framtagna för att ge hunden allt den behöver genom hela livet. För hundar som inte tål spannmål med som man ändå vill att dom ska få i sig kolhydraterna.

​I dessa foder används kolhydraterna som energikälla och behöver då inte lika hög fetthalt så om man känner att dom kolhydratsfria fodren

blir för kraftiga kan det vara ett bra alternativ att prova ett foder med kolhydrater då de inte blir lika feta och energirika.

Broccoli är rik på antioxidanter och diverse vitaminer 

Spenat innehåller järn, A-vitamin och E-vitamin

Morot innehåller pektin som är blodsockersänkande, den sänker även kolesterolet och är bra för hjärtat. Morötter är bakterie- och virusdödande och är avgiftande för lever och tarmar.

Potatisfibrer är en källa för C-vitamin och kalium

Våra foder med grönsaker innehåller 6-8% potatisfibrer

Valp
Plus ox
Lamm
Vilt

PREMIUM UTAN KOLHYDRATER-ENERGI/HÖGENERGIFODER

2 kolhydratsfria singelproteinfoder som är extra effektiva vid särskilda allergier. Då det är lättare att fastställa om det är ett visst protein som hunden är allergisk mot. Kompletta helfoder som ger hunden allt den behöver genom hela livet. Speciellt framtagna för hårt arbetande hundar och hundar som inte klara av kolhydrater. Här används fett som energikälla som är den bästa energikällan eftersom den är dubbelt så effektivt jämfört med protein och kolhydrater. För att göra energitäta foder ökar man på med fett. Det bidrar dessutom till att höja smakligheten.   

Premium ox och vom

Torkat färskfoder

Våra torkade burgare har samma sammansättning som våra frysta burgare bara att vi torkat ur vätskan. Burgarna passar bra till att använda som helfoder när man inte har frysmöjlighet, på semester, tävlingar, träningar. Eftersom fodret har samma sammansättning är det enkelt att byta ut det frysta mot det torkade. 

Plus vom